fredag 13. august 2010

Bleierydding?

Der var vi tilbake igjen, etter ein kort bloggepause.
Joda det kommer sikkert fleire søte og koslige innlegg på denne bloggen. Det er vanskelig å la være, siden vi tross alt ikkje lever eit heilt mislykka liv, og siden vi har så søte og kjekke barn! Men midt oppi all lykken og idyllen, så hender det nok fortsatt at det dukker opp litt rot her og der... Ikkje så reint lite heller for å vera heilt ærleg.

Men Elise gjer det ho kan for å bidra med å halda det ryddig. Her må ho rydde på plass bleiene sine etter at pappen har prøvd å få ut første bleia i ein nyopna bleiepakke. Nokon andre bleiebrukarar som har problemer med å få ut første bleia? Sitter som den er limt fast, og når den endelig løsner kjem resten av innhaldet med også...
Men dette er ikkje eit stort problem her i huset siden vi har ein baby som elsker å rydde opp etter oss! Vi har ennå ikkje forstått systemet ho lagar, for det er ikkje alltid det ser ryddig ut i våre auge, men antakelig har ho eit komplisert system som berre ho skjønar. Eg trur ho har lært litt av foreldrene og storebrødrene sine....

7 kommentarer:

 1. kristin reiskerås13 august, 2010

  Hei!ryddingen til elise er kompisert for oss...på hyttå ligger det en banse der, en bamse der, en bamse det osv...

  SvarSlett
 2. Hi, hi, klart hun har et eget system. At dere ikke forstår det, betyr ikke at det ikke finnes et system.

  SvarSlett
 3. Jeg kan se at det der er rydding! Uten tvil.

  SvarSlett
 4. He he, jeg strever også med den første bleia, drar og drar og frykter at jeg skal rive den i stykker. Men har ihvertfall lært at du må rive opp hele bleiepakka før du drar ut den første bleia - det nytter ikke kun å åpne den åpningen.
  Rydding, ja, det er vi gode på her og...

  SvarSlett
 5. Kristin: ho er flink å "rydde" bamser også ja.. Rydda så bra at god-bamsen ikkje vart med heim etter sist hyttetur. :)

  SvarSlett
 6. Denne jenta treng vel ikkje leikar! Ho har vel nok å rydde heime hos dokke ;)

  SvarSlett
 7. Ligner litt på mitt system dette. For system er det, ingen tvil om det.

  SvarSlett