søndag 11. juli 2010

Høgtrykk på vestlandet


Det er så varmt på vestlandet nå at til og med dyra trekker inn. Både levande mus og døde fuglar...

Nå har vi sjølvsagt ein liten mistanke om at det kan vera kattene som står bak dette, men vi har ennå ikkje fått ein tilståelse frå nokon av dei, og dei bedyrer sin uskyld med store uskyldige auge.

Uansett: fuglen passa dårlig inn blant alle babyleikene, og vart straks kasta ut. Heldigvis gav den ikkje mykje motstand i og med at den var dau.

Musa var levande, og søt, men store bedande auge til tross - den måtte jages ut den og. Vi har som sagt katter i hus, og vi er ganske uskikker på om det ville blitt eit varmt vennskap mellom katt og mus.

Nå håper vi å slippe å huse slike dyr i framtida, enten det nå var kattene som "inviterte" dei inn, eller dei sneik seg inn heilt sjøl...

Ellers er det nok mange i husholdningen som kommer til å trekke inn i kveld. Dvs alle mannlige medlemmer av familien. Det ryktes at det er ein viss polo-kamp i kveld. Eller var det fotball??

5 kommentarer:

 1. Fotball i kveld - siste innspurt! Jeg følger ivrig med! Og blogger litt....
  Har hatt de samme dyrene her inne, men motsatt, altså død mus, levende fugl. Kattens skyld.

  SvarSlett
 2. Uæææ, dau fugl og levende mus...omvendt hadde ikke vært bedre det heller...Og den polokampen ser Mannen på, jeg får nok med meg resultatet.

  SvarSlett
 3. Uff da :S Ikke akkurat det man vil ha i hus!

  SvarSlett
 4. Ja, jeg har kjennskap til sånne dyr som inviterer seg sjøl inn.... Søt ja. Men ikke velkommen.

  SvarSlett
 5. Det var vel du som tenkte:"Oi, ei mus, den må eg ta bilde av før du lukka opp døra og sa takk for besøket! Eg får ikkkje musene til å stå i ro, slik at eg får knipsa dei;)

  SvarSlett