onsdag 2. juni 2010

Eit tørkestativ, fleire bruksområde

Tørkestativet vårt har fleire bruksområde. Primærfunksjonen er faktisk, som navnet tilseier: eit stativ å tørke ting på. Fortrinnsvis klær. Dessutan vert klesstativet også brukt som seng for pusen. Ein kan spørja seg kva som er galt med stolane og sofa her i huset sidan katten ofte legg seg på tørkestativet istedenfor....?
Tredje bruksområdet er lager. Stativet ligg slik til at det passer veldig fint å legge fra seg ting og tang som ein i farten ikkje finn ein meir egna plass til. Det kan vera meir klær, som i dette tilfellet. Med det kan også vera leiker, bøker og donaldblader, skrivesaker, einslige sokkar, plastavfall og generelt rot. Det er ikkje ein ideell plass for lagring av ting, for det er ikkje tett...slik at ting og tang dett gjerne mellom snorene og ned på gulvet under stativet. På gulvet under stativet ligg det derfor ofte små ting-og-tang som altså har ramla nedimellom snorene.
Dessutan vert klærne som heng til tørk før eller seinare tørre, og vi vil gjerne ha tak i dei igjen, noko som er vanskelig både pga rotet, og pga katten. Ein vakker dag skal vi finna eit bedre oppbevaringssystem for midlertidig rot...

4 kommentarer:

 1. Godt det ligger noe oppå der. Så ikke katta ramler mellom snorene, mener jeg. Å så lyst jeg fikk på pus nå. Hilsen Allergi-Bergljot

  SvarSlett
 2. *gjemmer pc'n så ikke vårt Olme Beist får nye ideer*

  SvarSlett
 3. He-he, ja de har en tendens til å legge seg der de ikke skal. Vår ligger midt på bordet, der hun ikke har lov, når vi ikke er hjemme. Vi avslører henne på hårene, men når vi er her holder hun seg klokelig unna. Og tror hun ikke er avslørt..
  Klesstativet deres er jo et kinderegg...tre ting på en gang. ;-)Kan man ønske mer?

  SvarSlett
 4. He, he katter er snåle. Men dette har ikkje det glupe dyret vårt funne på enno....

  SvarSlett