søndag 13. desember 2015

Julestress

11 dager igjen til jul og julepanikken har etterkvart senka seg over dei fleste antar eg.
Det bakes og handles og pakkes og ryddes og koses over ein lav sko.
Underteikna skulle få så himla god tid til alt julestresset i år siden eg naver. Plutselig blei eg kalla tilbake på jobb - og da også inkludert helgearbeid  - f.eks i dag - i skrivende stund (Nå brukes pausen på å skrible ned nokre kloke, kjappe ord...men siden det er betalt pause på søndagene er eg for første gang  (og siste..) ein betalt blogger!)
Underteikna i aksjon med julegaver.
Dette bildet er fra i fjor - for SÅ langt som dette har vi ikkje komt med juleforberedelser hos oss i år.
Heldigvis fekk eg tatt julevasken på badet medan eg gjekk heima - så da er det ikkje så mykje meir som gjenstår. Eit par tre julegaver må kjøpast, golvet må vaskast, huset må ryddast (inkl.badet - for det blei rotete igjen like etter julevasken blei tatt...), julepynten må fram, støv må fjernast (eller iallfall gøymast), julegaver må pakkast inn, fjerne dei fleste fingermerkene på vinduer, nokre fleire julekalendergaver må kjøpast og pakkast inn, julekaker må bakast, julavslutning og førjulskos står på tapetet denne veka, julematen skal kjøpast, juletre skal skaffast og pyntas, pinnakjøtet skal leggast i vatn - men bortsett fra dette, og litt andre småting så er eg KLAR FOR JUL!

Koss er det med deg? Fint ferdig og klar?

2 kommentarer:

  1. Haha, du er omtrent så ferdig som meg, altså! Bortsett fra at jeg er ferdig med julekalendergavene. (Men jeg har så langt bare kjøpt én julegave...) Kjøkkenet begynte jeg å vaske forrige helg, men er ikke helt ferdig ennå. Men når det er ferdig har jeg bare stue, gang og bad igjen. Pluss alt det andre du nevner. Minus juletre! Det er i hus (eller på terrasse, da.)

    SvarSlett
  2. Og om du ønsker å legge papirbretting, unnskyld origami, til lista di, ta en tur innom meg for et lavterskeltilbud. God førjulstid.

    SvarSlett